Aase Kristensen Aase-200px

Jeg har undervist i hathayoga i mere end 30 år, og de mange års erfaring har lært mig, at se på det enkelte menneske og tilrettelægge øvelserne derefter. Igennem årene har jeg undervist mange forskellige grupper – unge og ældre, gravide, raske og syge.

Mine egne helte er Angela Farmer og Ram Dass, som jeg stadig finder inspiration hos.

Hos Kreativ Yoga er yogaundervisningen for alle, og vores tilgang er meget uhøjtidelig. Stemningen er afslappet og munter, og der bliver grinet meget i vores timer.

Jeg har været med i det københavnske yogamiljø siden 60’erne, og fulgt udviklingen fra dengang yoga kun var for den langhårede elite, til i dag, hvor yogaen virkelig boomer og er nået ud til de fleste mennesker.

Min metode har udviklet sig, siden jeg selv blev uddannet hos Dansk Yoga. Jeg har løbende videreuddannet mig i ind- og udland, besøgt diverse selvhøjtidelige guruer og prøvet de fleste alternative behandlingsformer. Alt dette har været med til at give mig en bred indsigt i, hvordan kroppen og sindet fungerer.

Nyt 2019

For at gøre det helt klart for alle, så har jeg ikke længere noget at gøre med min tidligere samarbejdspartner Kirsten Sloth, hverken i Kreativ Yoga eller Yoga Being regi.

Jeg har indgået samarbejde med nogle fantastiske yogalærere, som også arbejder på Frederiksberg, så du er meget velkommen til at ringe til mig, så skal jeg sørge for, at du får de bedste yogalærere, som jeg kender og stoler på. Dygtige lærere, som jeg selv har undervist og med glæde anbefaler. Mit tlfnr. 33 25 82 11 og min email adresse er yoga.aase@gmail.com