img_1710Jeg har i 21 år arbejdet med at undervise og behandle mennesker.
Mit udgangspunkt er min uddannelse som Mensendieck lærer i 1996, som kort fortalt er individuelle øvelser foran spejle, så du finder tilbage til, hvordan din krop skal bruges som “det var tænkt oprindeligt”.
Herefter blev jeg uddannet yogalærer hos Aase Kristensen i 1998. Efterfølgende har jeg taget korterevarende kurser og uddannelser, for at få en bredere indsigt i kroppen.
Som nyuddannet startede jeg med at træne bevægelseshæmmede – skiftede derefter til D’Angleterre Spa og Fitness, hvor jeg også behandlede folk. I 2003 startede jeg for mig selv – her er mine kunder bla. Københavns Kommune og Undervisningsministeriet – sideløbende med privatelever i Mensendieck hos Kreativ Yoga.

Jeg synes først og fremmest det skal være en glæde at arbejde med kroppen! Både når jeg underviser 1-1 og på hold, hvor jeg mærker holdstemningen.

Mit lange erfaringsgrundlag gør, at jeg møder behovene hos den enkelte og søger at afkode de anatomiske udfordringer. Udover det, håber jeg, at det lykkes at skabe en uhøjtidelig atmosfære!

Kontakt mig gerne på mobil 26719080

Gem

Gem