inezbilledeInez Dahlbæk

Ud over at være uddannet Hatha Yogalærer / Yogaterapeut på den 2-årige uddannelse hos Kreativ Yoga v/Aase Kristensen og Kirsten Slots, er jeg Yoga Alliance certificeret Nada Yoga lærer fra Nada Yoga School, Rishikesh, 200 timer. Nada Yoga betyder lydyoga, hvor man bl.a. bruger chanting og mantras sammen med den velkendte Hatha Yoga.

Derudover trækker jeg på en 13-årig egen yogapraksis baseret på selvstudium, undervisning på forskellige yogaskoler, yoga- og meditationsretreats og ophold i ashram (tilbagetrukket tilværelse i et yoga-bofællesskab).

I min kropslige og mentale rejse mod mindfulness har mine Camino-vandringer spillet en vigtig rolle, og jeg er desuden uddannet mindfulnessinstruktør fra ATWORK skolen v/ Neti Storm K.

Jeg underviser i Hatha Yoga – fysiske yogastillinger (asanas), der træner styrke, smidighed og balance, kombineret med åndedrætsøvelser (pranayama) og dybdeafspænding, der afstresser, restituerer og træner bevidst nærvær. Jeg integrerer desuden forskellige meditative øvelser og meditationer, og leder Kirtans (mantrasang).

Gem

Gem