kirstenKirsten Slots

Født 1962
Mail kirsten@yogaworkshop.dk
Tlf: 32 54 76 51
www.yogaworkshop.dk

Jeg underviser på Kreativ Yoga Skole onsdag kl. 15.00 og 17.00 og står, i samarbejde med Aase Kristensen, for yogalæreruddannelsen. Desuden underviser jeg i yoga og mindfulness på virksomheder.

Min store interesse er Yoga Therapy, dvs kunsten at forebygge og helbrede skader med yogaøvelser. Jeg vægter en tryg atmosfære med dybdegående instruktioner, kreativitet, omhu og en uophøjet stemning. Undervisningen bliver tilpasset den enkelte elev eller gruppe, så den spænder fra dynamisk sved-på-panden yoga til meditativ slow-yoga og special programmer for f.eks skuldre-nakke spændinger eller rygsmerter. ALLE er velkomne. Mit ønske er at hjælpe deltageren til større kropsbevidsthed, og dermed kontakt med egne helbredende kræfter.

Baggrund: Jeg startede som elev hos Aase i 1984 og tog siden yogalæreruddannelsen. Siden 1996 har jeg videreuddannet mig indenfor mindfulness, yoga og ayurveda på årlige studieture i Indien og hos Thich Nhat Hanh, Plumvillage, Frankrig.
Ved siden af at være yogainstruktør arbejder jeg med personaleudvikling, stresshåndtering og coaching. Jeg er uddannet supervisor og Master i Voksenuddannelse, RUC.